Techniek met een ziel 1 Techniek met een ziel 2 Techniek met een ziel 3 Techniek met een ziel 4

Vrienden van het museum

Museum Techniek met 'n Ziel ontvangt geen subsidie en is geheel afhankelijk van eigen inkomsten

Uw financiële steun is daarom van harte welkom!

Hiervoor hebben wij de “Vrienden van Museum Techniek met 'n Ziel” opgericht. Het doel is om het museum in stand te houden en te promoten, en het publiek actiever bij het museum te betrekken. Vriendschap betekent voor het museum dat zij kan rekenen op de steun en belangstelling van een vaste achterban. Terwijl Vrienden kunnen rekenen op een aantal vaste voordelen.

Als Vriend

  • Krijg je uitnodigingen voor alle lezingen en tentoonstellingen in het museum.
  • Word je op de hoogte gehouden van de activiteiten van de Vrienden en het museum.
  • Krijg je een uitnodiging voor de jaarlijkse Vriendendag van het museum.

Wat kost het?

Je bent al Vriend voor een bedrag van slechts € 23,-  per jaar

Je kunt ook een Royale Vriend worden. Een Royale Vriend is iemand die jaarlijks voor een hoger bedrag ons museum wil ondersteunen. Welk bedrag? Dat bepaalt een Royale Vriend zelf.

Wil je Vriend worden? Neem contact met ons op, bijvoorbeeld via de website, maar je kunt natuurlijk ook even bij het museum binnenlopen, net zo makkelijk!  Onze vriendschap wordt elk jaar automatisch verlengd. Opzeggen kan eenvoudig door een bericht te sturen naar ons museum.

Ook sponsors zijn vrienden!

Wil je als particulier (aftrekbare gift) of als bedrijf de stichting ondersteunen, dan kan dat als donateur of sponsor. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

 

Schenk guller, zónder dat het u meer kost

De overheid trekt zich steeds verder terug uit de cultuursector en heeft nu een beleid ingezet waardoor het voor particulieren en bedrijven interessanter wordt om te schenken aan een goed doel. Als Vriend is het dan ook goed te weten dat de belastingdienst kan meebetalen aan uw bijdrage. En ons museum kan iedere extra steun goed gebruiken!

Stichting Techniek met ‘n Ziel is aangemerkt als een Culturele Algemeen Nut Beogende Instelling  (hierna te noemen: Culturele ANBI).  Voor donateurs van Culturele ANBI’s geldt er een extra giftenaftrek. Wanneer u verklaart dat u ons museum vijf jaar lang wilt steunen dan mag u in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken, dat is dus 125%!

Lees hier hoe u meer kunt schenken zonder dat het u meer kost.