Techniek met een ziel 1 Techniek met een ziel 2 Techniek met een ziel 3 Techniek met een ziel 4

Nieuws

Beste bezoeker,

Coronaregels museum!

Na de persconferentie van dinsdag 13 oktober is er voor ons museum gelukkig niet te veel veranderd. Wel is het verplicht om een mondkapje te dragen.

Voor de openingsuren op woensdag, donderdag, zaterdag en zondagmiddag kan men zich aanmelden via de website, telefonisch of ter plekke. Op deze middagen zijn we van 13.30 tot 16.30 uur geopend. Per dagdeel laten we maximaal 18 personen binnen. Vol is vol!

Groepen van minimaal 6 personen kunnen ook buiten genoemde openingsuren zich aanmelden voor een rondleiding. Dit kan alleen via onze website, onder het kopje contact.

Als het aantal toegestane bezoekers binnen zijn gaat de deur op slot, dit wordt op de deur kenbaar gemaakt.

Er kan alleen per pin of contactloos betaald worden. Mondkapjes zijn evt. bij de balie te koop voor 1 euro. In de hal kan men zich registreren en de handen ontsmetten.

Voor alle andere vereiste voorzieningen wordt gezorgd en de rondleider zal aan het begin van de rondleiding de regels verder uitleggen.

De expositie en servicebalie blijven vooralsnog gesloten. Van de ruilboekenkast zal bijna dagelijks een klein deel buiten worden neergezet.

Voor deze aanpak is gekozen tot het moment dat de overheid andere maatregelen afkondigt.

De entreeprijzen zijn ongewijzigd, museumkaart is geldig! Voor actuele informatie kijk op: www.techniekmeteenziel.nl, onze facebookpagina en de site neerkantonline.nl. telefoonnummer museum 077-8442031

 

Nieuw in de expositieruimte de "Wientjeskamer"   ( Nog niet geopend )


                                                                  (klik op de foto's om te vergroten)

De expositie is tijdens de openingstijden van het museum gratis te bezichtigen. De Wientjeskamer bevindt zich op de eerste verdieping en is alleen per trap te bereiken.

Exposeren in de Wientjeskamer
Heeft u interesse om te exposeren dan kunt u tijdens openingstijden contact opnemen met de balie van
het museum via e-mail of telefonisch. (email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel: 077 844 2031) 

 

Ook in schooljaar 2020-2021 neemt ons museum weer deel aan Museumschatjes

Museumschatjes voor basisscholen.
Ga met groep 5, 6, 7 en 8 gratis naar een van de vele Brabantse musea!
Ook dit najaar kunnen scholen weer deelnemen aan Museumschatjes! De inschrijving start op dinsdag  2 juni 2020  via het inschrijfformulier van Erfgoed Brabant.  In april ontvangen alle Brabantse basisscholen een mail met informatie over het project.
In schooljaar 2020 - 2021 kan het museumbezoek in het kader van Museumschatjes plaatsvinden vanaf 28 september 2020 tot en met 12  februari 2021.

Voor meer informatie zie: https://www.erfgoedbrabantacademie.nl/museumschatjes